Hooaja lemmikuid, soovitan!

Siiru-viiruline toorjuustukook mustsõstratega
Tänu Olive ajakirjale sai tutvust tehtud mustsõstrajäätisega, mis oli nii üllatavalt hea kooslus hapust ja rammusalt magusast, et tundus hästi ka toorjuustukoogi sisse passivat. Passiski. Üks minu lemmik toorjuustukooke, teeb maitse poolest pika puuga ära mustika-toorjuustukoogile.

Toorjuustukook kondenspiimaga
Nii kreemiselt mõnus ja nii lihtne valmistada... Serveeri hooajaliste marjadega.

Hõrk šokolaadikook vaarikatega
Nami-namist leitud šokolaadikoogi retsepti (mis on üks hõrgumaid ja maitsvamaid) sai täiendatud vaarikatega.

Kohupiimakook vaarikatega
Jälle vaarikad! Ja kohupiimaga, mis on eestlastele (no nii ka minule) üks lemmikuid. Sellele koogile lisavad mõnusat vürtsi kookoshelbed. Sobib teha ka kirssidega, kuigi vaarikatega tuleb palju parem...

Vaarikakook sinihallitusjuustuga
Väikese kiiksuga vaarikakook, mis ei ole väga magus.

Punasesõstra-martsipani pirukas
Muna-hapukoore koogikate on peaaegu alati kindla peale minek. Selle koogi puhul oskasid punasesõstrad end meeldivalt üllatada ja martsipangi oli omale õige koha leidnud.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Eva, kõik fotod on sul imeilusad, silm puhkab neid vaadates, jätka samas vaimus!
Küsiksin, kui palju ja kuidas sa fotosid tavaliselt töötled?
Eva ütles …
Tänan!

Selles postituses olevad fotod on minimaalselt töödeldud. Aeg-ajalt on siiski vaja pilte timmida, iseäranis valgust, kontrasti ja teha "väljalõikeid".
Laura ütles …
Lugesin üht artiklit, mis väga kiitis ricotta-juustu kasulikkust. Ühes koogis proovisimegi siis nii, et vahetasime pool (1dl) hapukoort 100-125g ricotta vastu - tulemus oli väga hea! Kogu hapukoore kogust ilmselt muidugi juustu vastu vahetada ei saa - siis vast juba tegemist "kohupiimakoogiga"..

Populaarsed postitused