11/19/2009

Pissaladiere ja Empanada Gallega

Tigu avab täna oma sõpradega korgid tänavuaastastelt veinidelt. Selleks puhuks prantsuse pirukaklassika pissaladiere ja hispaania pirukaklassika Empanada Gallega.

5 comments:

Liina said...

Olid mõlemad hääd ja ilusad, aitäh, Eva!

Tullia said...

Väga mõnusad näevad välja ja maitses a mitte ei kahtle. Eriti meeldib mulle see väike kalake:-)

Eva P. said...

Suur tänu! Rõõm kuulda, et maitsesid! Selle kalakese ideealge sain Pillelt (muuseas, empanade retsepti saingi temalt ja olen väga tänulik). Meil oli jutt piruka kaunistamisest ja siis ta pakkus välja, et kui kalapirukas, siis võiks kaladega kaunistada. Aga ta arvas, et Kristelile meeldib rohkem rustikaalne stiil, seega piirdusingi ühe kalaga :)

Mari-Liis ( siit nurgast...). said...

väga isuäratavad mõlemad

Anonymous said...

:-) kui Karlssonit parafraseerida, siis see oli jah üks äraütlemata üksik rustikaalne kalake pildinurgas. Väga kelmikas.
Liina