Jõulukingid, stollen, piparkoogid

Meie ettevalmistused jõuludeks on valmis - erinevate katsetuste tulemusena leidsime (ka erinevate maitsjate poolt testituna) meile sobivaima martsipani-stolleni retsepti. Stolleni tellijatel palume arvesse võtta seda, et küpsetis peaks vähemalt mõned päevad maitsestumiseks seisma. Pakime läbipaistvasse tsellofaanümbrisesse ja kinnitame punaste paeltega.
Samuti on Tallinnasse jõudnud minu ema tehtud piparkoogitainas, traditsiooniliselt eestiaegse retsepti järgi valmistet. Suuremaks piparkookide valmistamiseks läheb detsembri alguses. Valgete jõulude ootuses kaunistame piparkoogid tänavu taas valge šokolaadi ja kookoslaastudega.

Piparkoogid, stollen, mandlikrõbedikud - vaata meie jõuluküpsetisi siit.

Kommentaarid

Populaarsed postitused