Mida me kolmest mangopüree purgist head tegime

Meil Jannega oli hiljaaegu käsil üks mangopüree-projekt. Saime Buduaarilt-Piprapoelt ülesande teha Piprapoes müüdavast East End Alphonso mangopüreest kolm maitsvat rooga. Esiteks tuleb aususe huvides ära märkida see, et tegu on tõesti maitsva mangopüreega, mis maitsebki kui küpsenud mango.

Alustame soolasest. Kalkunifilee ja mango salati pakkus välja ja küpsetas Janne. Kuna ma liha ei söö, siis mul on raske seda salatit kui tervikut kommenteerida, aga see kollane kaste tuli minu meelest üle ootuste värske ja mõnus. Pilt tuli meil ka ootamatult kevadine (eriti arvestades toimunu kuupäeva - tegu oli jaanuari viimaste päevadega) :)


Kalkunifilee ja mango salati retsept siin.

Edasi mango lassi, mida valmistasime maitsestamata jogurti ja hapukoorega - viimane lisas mõnusat hapusust (idamaades on jogurtil rohkem hapukam maitse juures, selline meie maa-hapupiima moodi ja seetõttu see hapukoor lassisse hästi passibki, sest on ehedam). Lassit oli hirmus keeruline ilusti pildi peale saada. 


Mango lassi retsept siin.

Magusaks roaks tegime mangokorvikesi - põhimõtteliselt on tegu mangopüreega "vürtsitatud" keedukreemi tainaga, mis pannakse muretaina korvikeste sisse. Maitsev, lihtne!


Mangokorvikeste retsept on siin.

Ja ei saa jätta lisamata viimast pilti meie ühisest abilisest Joonatanist. Temale (vastupidiselt meile) mango lassi ei maitsenudki, aga talle tundus väga "maitsevat" see mangopüree purk - sõi silmadega! :)

Kommentaarid

Liina ütles …
Oh, lassi on niii hea, ma võiks seda iga päev limpsida, või ütleme otse, lakkuda! Kõik ülejäänu näeb ka muidugi imetore välja :-)

Populaarsed postitused