Üks lihtne tofu valmistamise retsept

Kasuta selle retsepti valmistamiseks kõva tofut (minu lemmikuks Eestis on see tofu). Selleks, et tofu maitseks hea, tuleb seda korralikult maitsestada. Lihtne meetod seda teha on järgmine: 

1. Sega kausis 3 spl seesamiõli (või oliiviõli, 1 spl sojakastet, 1 spl riisiveini- või palsamiäädikat. Lisa maitse järgi tšillipulbrit, viievürtsi pulbrit (5-spice powder) ning natuke siirupit (või vedelat mett).

2. Lisa kuubikuteks või viiludeks hakitud tofu ning jäta pooleks tunniks marineerima.
3. Tõsta tofu kuumale pannile, prae mõlemalt poolt krõbedaks. 


Kommentaarid

Merit ütles …
Tänud selle potsituse eest Eva, mul just samad mõtted pead mõlkumas. Esimene kokkupuude tofuga oli üks üsna jube määrdevõi ning peale seda polegi enam proovida tahtnud. Nüüd katsetan kindlasti näiteks mõne toreda wokiroa sees!

Populaarsed postitused