Kuidas ise magushaput kastet teha
28. jaanuaril algab Hiina uus aasta. Valmista kuke aasta tulekuks magus-hapu kaste.
1. Pane potti 1 spl riisiäädikat (kasuta just riisiäädikat, see on pehmema maitsega), 2 spl pruuni suhkrut, 2 spl tomatipüreed (või ketšupit), 1 tl soja kastet.
2. Sega teises kausis 2 tl maisitärklist ja 4 tl vett.
3. Kuumuta potis olevad ained keemiseni ja sega juurde tärklisevedelik. Kuumuta kuniks segu pakseneb ja võta tulelt.
Serveeri magushapu kastet kana, köögiviljadega või nuudlitega. Fotol olevaks magus-hapuks tofuks prae esmalt tofukuubikud õlis koos Hiina viievürtsi segu, tšilli ja sojakastmega pannil krõbedaks. Sega hulka valminud magushapu kaste ja serveeri riisiga.
1. Pane potti 1 spl riisiäädikat (kasuta just riisiäädikat, see on pehmema maitsega), 2 spl pruuni suhkrut, 2 spl tomatipüreed (või ketšupit), 1 tl soja kastet.
2. Sega teises kausis 2 tl maisitärklist ja 4 tl vett.
3. Kuumuta potis olevad ained keemiseni ja sega juurde tärklisevedelik. Kuumuta kuniks segu pakseneb ja võta tulelt.
Serveeri magushapu kastet kana, köögiviljadega või nuudlitega. Fotol olevaks magus-hapuks tofuks prae esmalt tofukuubikud õlis koos Hiina viievürtsi segu, tšilli ja sojakastmega pannil krõbedaks. Sega hulka valminud magushapu kaste ja serveeri riisiga.
Õpetus ilmus Nipiraamatus, jaanuar 2017, kus igakuiselt toiduteemalisi rubriike kirjutan/pildistan.
Kommentaarid