8/01/2008

Hõrk šokolaadikook vaarikatega

Suvine (vaarikane!) versioon šokolaadikoogist. Vaarikas sobib selle koogi juurde imehästi. Koogi juurde paku värsketest vaarikatest tehtud toormoosi. Retsept siin.

5 comments:

Anonymous said...

mul on tunne, et ma pean kiiremas korras sinna kohvikusse tulema! :)

apensiil

Anonymous said...

Aga kui ma tahaksin kasutada külmutatud vaarikaid? Sulatan? Ei sulata? Muudan kuumust, küpsetusaega?

Eva said...

Külmutatud vaarikad sobivad sama hästi kui värsked. Kindlasti ära neid eelnevalt üles sulata, sest muidu muudavad need koogi vesiseks (ja šokolaadile vesi kohe üldse ei meeldi).

Anonymous said...

Tere, sooviksin küsida üle, kas antud šokolaadikoogi jaoks on ikka piisav 1 sl jahu? Või peaks olema dl...?

Eva said...

Jah, 1 supilusikatäis on õige.