Toorjuustukoogikesed

Toorjuustukook kuulub minu lemmikute hulka. Sellest koogist inspireerituna suupisted, mis sobivad suurepäraselt pidulauale.

Retsepti leiab siit.

Comments

Anonymous said…
õudselt isuäratavad näevad välja, pistaks kohe mõne põske
Anonymous said…
Tundub, et hakkan jõudma ligi katsetamisele. Aga küsimus tekkis mul- millisest vormist jutt käib? Koogivormi mõtlen. Pildil sul kandilised koogid...
Eva P. said…
Küpsetasin koogi valmis ristkülikukujulises ahjuvormis (küpsetuspaber alla, et kooki pärast vormist kenasti välja tõsta saab), lasin vormi sees jahtuda ning lõikasin siis valmis koogist parajad ruudukujulised tükid.
Anonymous said…
Tobe tülitada, aga ehk annad ligikaudse vihje, kui suur see vorm sul on. Ma tormasin kapi juurde ja avastasin endalt kaks ahjuvormi... mis erinevad suuruselt suuresti...:( Sa ei mõtle seda suurt plaati, egaju?
Eva P. said…
Mitte see suur ahjuplaat, vaid ikka väiksem. Mõõtsin ära ja sain kasutatud vormi suuruseks 20x25 cm.
Anonymous said…
No tänud suured. Nüüd juhmile ikka puust ja punaselt selgeks tehtud... nüüd julgen katsetama hakata. Tänud veelkord!
sassi194 said…
Nonii! Tehtud see kook! Ulmehea! Ma arvasin, et see on paras raketiteadus ja keeruline tegemine, aga üldse mitte! Aga katsin terve koogi vaarikatega ja see andis vajalikku hapukust juurde, sest muidu oleks see kook ehk me perele magusaks jäänud. Eriti hea on mõrusokolaadist pealiskate. Balanseerib magusust küll. Lahtikäivasse 26cm läbimõõduga vormi. Täitsa paras. Küll ma sain kiita!! Ausalt!
Kairit said…
Kas selles 26 cm läbimõõduga koogivormis on küpsetusajad samad?
Eva P. said…
Jah, umbes samad. Jälgi küpsust küpsetamise ajal, toorjuustutäidis peaks saama tahenenud olekusse - siis ongi valmis.

Popular Posts