Küpsetasin koogi valmis ristkülikukujulises ahjuvormis (küpsetuspaber alla, et kooki pärast vormist kenasti välja tõsta saab), lasin vormi sees jahtuda ning lõikasin siis valmis koogist parajad ruudukujulised tükid.
Anonüümne ütles …
Tobe tülitada, aga ehk annad ligikaudse vihje, kui suur see vorm sul on. Ma tormasin kapi juurde ja avastasin endalt kaks ahjuvormi... mis erinevad suuruselt suuresti...:( Sa ei mõtle seda suurt plaati, egaju?
Nonii! Tehtud see kook! Ulmehea! Ma arvasin, et see on paras raketiteadus ja keeruline tegemine, aga üldse mitte! Aga katsin terve koogi vaarikatega ja see andis vajalikku hapukust juurde, sest muidu oleks see kook ehk me perele magusaks jäänud. Eriti hea on mõrusokolaadist pealiskate. Balanseerib magusust küll. Lahtikäivasse 26cm läbimõõduga vormi. Täitsa paras. Küll ma sain kiita!! Ausalt!
Kommentaarid